Няма и ден без някой родна звезда да спретне гаф.

...
Няма и ден без някой родна звезда да спретне гаф.
Коментари Харесай

Звездните гафове на 2019: „Мис Плеймейт” Михаела Тодорова посвири в „Черешката” , ступаха Ричи и той се покри и още…

Няма и ден без някой родна звезда да спретне гаф. Поле за изява дават телевизионните излъчвания. Още по-модерните звезди се провалят непосредствено в обществените мрежи. „ България Днес ” събра моменти от звездните излагации през 2019 година.

Андреа прекали с корекциите

Безспорно най-грандиозните гафове през тази година спретна Андреа. Фолк дивата реши да поправя всяка своя фотография която пуска в обществените мрежи. Певицата дотам губи визия за действителността, че даже съумя да размести устата и носа си на фотоси. Изпилената до неразбираемост русокоска бълва секси снимки от разнообразни дестинации. Уви, почитателите не спят и постоянно публикуват снимки  - по този начин както наподобява в реалност. Певицата се разгневи на последните нападки по неин адрес и разкри че против нея има акция подета от врагове.

Два фала на финала

Грандиозният край на риалити предаването „ България търси гений ” ще бъде запомнен с цели два огромни гафа. Компютърна неточност лиши успеха под носа на гения Георги Георгиев. Изумителният математик трябваше да направи комплицирани калкулации онлайн, които незабавно да бъдат тествани от програмен продукт. За негативно време Георги съумя да направи изчисленията, като самият той се учуди от финалния резултат от една неточност.  Оказа се че не Георги счита неверно, а машината.

Същевременно Лудият кореспондент Даниел Петканов, който тази година е водещ на предаването описа анекдот с много тъп край по адрес на „ златните девойки ” и си навлече гнева на Илиана Раева. „ Когато до теб застанат спортисти и персони от международна големина - златните девойки на България, до каквито се колебая че в миналото си се докосвал, не се прави на популярен водещ и не разказвай тъпи вицове, а покажи почитание към достиженията им, и към всичко това на което са носители! Такъв позор,  тъпотия и липса на такт и мярка може да се види единствено от псевдо звездите завладяли бг малките екрани ”,  написана възмутена Раева във Facebook.

„ Мис Плеймейт ” Михаела Тодорова посвири в „ Черешката ”

С еротично свирене на гайда се изложи новата плеймейтка Михаела Тодорова в „ Черешката на тортата ”. Сексбомбата реши, че взе участие в еротично, а не в кулинарно шоу и сграбчи мунщука,  така както всеки един мъж би желал да го направи. Красавицата обаче не се съобрази с времевия диапазон, в който се излъчва предаването и стана за смях пред феновете на „ Черешката на тортата ”. Гневни родители я разкостиха в обществените мрежи поради неприличното и държание.На  екрана липсваше и алена точка, а  предаването приличаше по-скоро на филм за възрастни.

Ричи се покри

Само и единствено да стане милионер, Ричард Величков нагази в мътните води на питателните добавки.  Мистър София реши да продава нелегално таблетки, които са неразрешени.  В резултат на това участникът в последния Вип Брадър стана обект на полицейско следствие.  Ричи се покри от звездния хоризонт и спря да популяризира отровните хапове.Друг риалити воин - спечелилият в първото издание на „ Къртицата ” Любомир Жечев направи лично следствие за шумно рекламираният от фитнес инструктора артикул за намаляване Липовон.

„ Величков твърди че вносител на създадената в Мексико хранителна добавка, с която се смъкват по пет кг на месец. Сериозно се колебая, че това момче може да внесе някакъв артикул в чужбина, камо ли от Мексико.  Казах си, щом продуктът е мексикански, значи би трябвало да има някакъв формален уебсайт на този вълшебен препарат. Ho Ричко насочва потребителите към формалния уебсайт липовон точка com, който наподобява като скърпен в час по осведомителни технологии. Има единствено една фотография на продукта и неблаговиден Photoshop ”,  изригна Любо Жечев.

След като беше оголен Ричи даже изяде багра. Псевдо предприемачът от Мада беше понатупан от бабаити  посред бял ден, а най-вероятната причина са неуредени сметки с рекламодатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР