Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет,

...
Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет,
Коментари Харесай

Денков: Няма готовност да се обсъждат имена за състав на кабинет

Няма подготвеност да се разискват имена за състав на кабинет, сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Николай Денков.

На въпрос дали ще предложат състав на Министерския съвет (МС), както през вчерашния ден попитаха от ГЕРБ-СДС по време на лидерската среща, депутатът изясни, че този въпрос би трябвало първо да бъде разискван в обединението. По думите на Денков се разяснява управническа стратегия.

Борисов изиска състав на кабинет с втория мандат, а Василев сподели, че в случай че одобряват, ще желаят те да пишат програмата

" Това, което ние ще създадем, е да подготвим такава стратегия и да обсъдим с парламентарните групи. Разбира се, ще стартираме с ГЕРБ-СДС като най-голяма парламентарна група, с цел да забележим дали може да получим поддръжка ", разяснява Денков.

Предлагането на състав на кабинет от втората мощ преди първия мандат не е обичаен метод, отговори Асен Василев от Политическа партия

Той разясни, че това е програмата, която би трябвало да извършва Министерски съвет.

На уточняващ въпрос за периода за подготовка на управническа стратегия, Денков сподели, че не се тормози за периода за правенето ѝ, а за процеса на разискването с другите парламентарни групи. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР