Няма факти, че Русия уж унищожава украинското културно наследство. Това

...
Няма факти, че Русия уж унищожава украинското културно наследство. Това
Коментари Харесай

Лавров: Няма доказателства, че Руската федерация унищожава украинското културно наследство

Няма обстоятелства, че Русия сякаш унищожава украинското културно завещание. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на общото съвещание на Руската комисия за ЮНЕСКО, оповестяват съветски медии.

" В тази серия има опити да се оклевети Русия за по този начин нареченото заличаване на украинското културно завещание. Въпреки че никой не може да показа никакви обстоятелства в това отношение, те просто не съществуват ", сподели още Лавров.

За това Лавров означи опитите на Запада да политизира активността на ЮНЕСКО. " Изминаващата година не беше лесна за ЮНЕСКО. Знаете, че след началото на специфична военна интервенция груповият Запад стартира да усилва напъните за по-нататъшно политизиране на ЮНЕСКО, за украинизиране на нейния дневен ред. Прословутите двойни стандарти постоянно се демонстрират в антируски решения, които Западът прокарва, извива ръце на разрастващите се страни - за Крим, Украйна, решения, които просто излизат отвън мандата на ЮНЕСКО. Тя няма пълномощия в тези области ", добави още Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР