Няма еднакви хора, както няма подобни шоколадови блокчета. Едното е

...
Няма еднакви хора, както няма подобни шоколадови блокчета. Едното е
Коментари Харесай

Горчив или млечен: какъв шоколад си според зодията си?

Няма идентични хора, както няма сходни шоколадови блокчета. Едното е горчиво, другото е пиперливо.

Всеки човек има собствен темперамент и неповторими характерности. Това е бонбон в многослойна обвивка: какво е вътре е мъчно да се отгатне, само че е допустимо. За да декласифицира  ново запознанство допустимо най-скоро, астролозите поучават неотложно да научите датата на неговото раждане. Чрез пресмятане на зодиакалния знак и осъществяване на прилика с разнообразни типове шоколад, можете да разкриете скритите потребности на колегата.

Овенът  е буен човек. Животът с него е извънредно сложен, само че в това време е неосъществим без него. Ако приказваме за асоциации с шоколада, това е по-скоро непредвиден деликатес. Например мрачен шоколад с люти чушки. Определено няма да пиете чай с такава плочка всеки ден, само че

Телецът  е добросърдечен и гальовен човек. Очакването на някакъв номер от него несъмнено не си заслужава. Основният му принцип е да бъде себе си и да живее съгласно съвестта си. Телецът е като млечен шоколад, сладостен, само че не захарен, добър когато и да е и на всички места.

Близнаците са смели хора с необикновен магнетизъм. Техните речи и дейности от време на време са толкоз опияняващи, че хората не схващат изцяло с кого имат работа. Общуването с тях има резултата на шоколад с коняк.

Ракът   е почтен, лек и покъртителен човек. Това е газиран шоколад, който може да даде положително въодушевление даже на разочарованите от живота.

Лъвът е изцяло двузначен човек. Този човек е привикнал да „ работи за обществеността “, само че в това време деликатно крие персоналния си живот. Представителят на този знак е необикновен шоколад. По-скоро е бонбон с карамелен заряд.

Девата  е човек, за който репутацията и виталния стандарт са от огромно значение. Става дума за желанието да бъде изтънчен, грациозен и да провокира единствено позитивни асоциации. Прилича на ръчно направен шоколад в неповторима обвивка и със сладостен плодов заряд.

Везните   са благонадежден и безспорно забавен човек. Да, от време на време той се двоуми с избора, тъкмо като послевкуса на шоколада с хрупкава коричка с шам-фъстъци.

Скорпионът  е закостенял човек. Той знае тъкмо какво прави, постоянно е предсказуем и благонадежден. Това е млечен шоколад с лешници, който несъмнено ще зарадва всеки.

Стрелецът  е човек с необикновени усети и непредсказуема персона. Прилича на непознат шоколад с другоземен заряд. Вкусно или не - няма да разберете, до момента в който не опитате.

Козирогът   е земен и с закостенял темперамент. С него е елементарно, само че от време на време е скучно. Това е мрачен шоколад. Той доставя наслаждение единствено на същинските ценители.

Водолеят  е невероятна персона. Той не мисли като всички останали и в никакъв случай не се стреми да се слее с тълпата. Може да се съпостави, да вземем за пример, с осолен шоколад.

Рибите са почтени, отворени персони. Това е бял шоколад без дефекти. Представителите на този знак се пробват да живеят съгласно съвестта си и по тази причина рядко се сблъскват с огромни проблеми.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР