Няма две мнения по въпроса - сексът с любимия човек

...
Няма две мнения по въпроса - сексът с любимия човек
Коментари Харесай

Игри за напреднали: 4 задължителни секс закона, които всяка ...

Няма две отзиви по въпроса - сексът с обичания човек е едно от най-приятните и носещи приятност удоволствия на света. 

Но с изключение на сексът, в дословния му смисъл, в любовната игра и по време на самия акт, могат да се прибавят още няколко пикантни неща, които обаче не всички двойки ползват, или най-малко не всеки път.

От уеб страницата Askmen.com разкриват кои са 4-те секс закона, които съвсем всички дами признават – тези 4 неща под завивките (и освен под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка.

Които ѝ работят още по-възбуждащо и еротично и подсигуряват, че палавите игри в леглото ще завършат с благополучен край.

Изключваме целувките и докосванията по ерогенните зони на тялото и прекосяваме напряко към значителните правила:
Мръсни думи 
В всекидневието дамите може и да са порядъчни девойки, които по никакъв метод не издават, че са по-палави и предизвикателни.  Под завивките обаче надали има жена, която да не харесва малко по-вулгарния маниер на говорене.  Разбира се, не приказваме за обиди или подронване на достолепието, а единствено за това, че в случай че по всяко друго време на деня всекидневно тя е  " котето " или " благото ", в леглото да бъдеш мръсница - не е срамно.


Игри за напреднали
Знаем, че с цел да се забавляваме и разбием еднообразието, би трябвало да играем. Включително и в леглото. Не единствено мъжете не си падат по монотонността - в живота и в секса. Дори и двойките, които съвършено си пасват в полово отношение, имат потребност от време на време да се превъплътят в някой различен. Ей по този начин, в името на секс фантазиите.

Не е неуместно, а вълнуващо - в женската природа е заложено да бъде по-артистична и прочувствена, тъй че надали има жена, която да не е подготвена да се впусне в такова премеждие. Така че дали ще бъдат пациент и здравна сестра, служител на реда и задържан с белезници или сластна преподавателка и курсист, зависи единствено от въображението.
100 пъти „ Да “ за оралната обич
Едва ли има мъж, който да не обича да му вършат френска обич. Е, същото е и при дамите.  Това е наслаждение, от което мъчно представителките на нежния пол биха могли да се лишат, изключително в случай че сътрудникът им умее да го прави по този начин, както навръх тях им харесва. Затова стимулирането на клитора с устни и език би трябвало да се прави по-редовно - преди секс, след секс, а за какво не и по време...


Гърдите не са единствено за гледане
Да, женските гърди са прелестни. За мъжа – с цел да им се любува образно и да си играе с тях с ръце, а за дамата – тъй като е в действителност необикновено възприятието, което се изпитва от стимулацията на зърната.  Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкоз по-добър става сексът във усещанията на дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР