Няма две мнения по въпроса - Райън Гослинг в ролята

...
Няма две мнения по въпроса - Райън Гослинг в ролята
Коментари Харесай

Райън Гослинг като Кен или колко добре може да изглежда един мъж на 41

Няма две отзиви по въпроса - Райън Гослинг в ролята на Кен е фантазията на всяка жена! Доказателството на това изказване, е фотографията на Гослинг, която Warner Bros разгласиха.

В идния филм "Барби " необикновено изглеждащият артист ще заеме една от основните функции - тази на Кен, а Марго Роби ще се въплъти в изкусителката Барби.

Една в действителност звездна композиция, която почитателите чакат с голямо неспокойствие!

July 21, 2023
Only in theaters.
— Warner Bros. Pictures (@wbpictures)
На фотографията виждаме по какъв начин ще наподобява 41-годишният Гослинг - с руса коса, изпъкнали коремни мускули, еднакъв загар и "персонализирано долни дрехи ", несъмнено.

Всичко, което един същински Кен заслужава.

Преди няколко седмици ни бе разкрита и визията на Роби - класическа русокоска, която стои в розов кабриолет и се усмихва към камерата.

Филмът „ Барби “ ще излезе по кината на Съединени американски щати на 21 юли 2023 година Дата беше оповестена по време на CinemaCon.

Актьорският състав на кино лентата включва Райън Гослинг, Кейт Маккинън, Александра Шип, Америка Ферера, Симу Лиу, Хари Неф и Уил Феръл. Режисьор е Грета Гервиг, която е съавтор на сюжета дружно с колегата си Ноа Баумбах, а продукцията е в ход.

През 2021 година Роби разяснява, че ролята ѝ „ идва и с тежест... и доста носталгия ". Когато хората чуят за „ Барби “, си мислят: „ Знам какъв ще бъде този филм “ и по-късно чуват, че Грета Геруиг го написа и режисира, и си споделят: „ О, добре, може би не знам. " ", разяснява тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР