Няма друга държава, в която има нормални демократични институции, и

...
Няма друга държава, в която има нормални демократични институции, и
Коментари Харесай

Депутатът Ал. Симов пред ”7/8 ТВ”: След такива снимки и скандали всяка власт би паднала, но придворните медии я защитават

Няма друга страна, в която има естествени демократични институции, и такива кавги да не се отразят на властта. След сходни фотоси и кавги всяка власт би паднала. Това съобщи пред ”7/8 ТВ ” депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.
След като тази власт не пада обаче, би трябвало да създадем единствения вероятен извод. За страдание жителите не са фактор, който дефинира властта в България. България се ръководи от подмолни форми. Такъв скандал и медиите не реагират. Дори в противен случай - виждаме по какъв начин придворните медии гневно пазят ръководството всеки момент, всеки ден, всеки час. Снимките ги изкараха подправени, Записите се оказаха " дийп фалшив ", съгласно премиера. Въпреки че той въпреки всичко някъде би трябвало да ги е произнесъл. Любимият ми сюжет е този - наподобява ми на тези романите с продължение. Според мен самият факт, че прокуратурата пуска чатовете дневно по лъжичка, значи единствено едно - те нямат безусловно никакви доказателства, с които действително да обвинят съветника на президента Пламен Узунов. Ако имаш доказателства ще си играеш ли по сходен метод да гъделичкаш публичното мнение - чатче тук, два СМС-а там. Когато превърнеш прокуратурата в продуцент на риалити шоу това за мен е смешно. Това тотално деградира концепцията за прокуратура. От първия си момент Иван Гешев работи като холивудски продуцент, а не като основен прокурор. Защото още от първия момент като пое имаше офанзива против президента със запис ", разяснява той.

" Не виждам нищо неприятно в този СМС чат, тъй като когато става дума за такива екзотични страни, е обикновено да се допиташ до бизнеса. Прокуратурата се употребява като бухалка против президента. Българският народ е посочил, че може да смъкна ГЕРБ когато ножът е опрял до кокала. Визирам зимата на 2013 година Бъркането в джоба постоянно е метод да събудиш българския народ.

От началото на Ковид на българина му бъркат в джоба, само че той още не го е осъзнал, като това ще стане наесен. Сигурен съм. Все още може да работи и медийната анестезия, че ограниченията са сполучливи, ще оказват помощ и така нататък Фактът е реалност. Към момента са подадени доста молби за тези прословути безлихвени заеми, само че не е провиснал нито един. Мярката 60:40 е безусловно гръмнала, заеми за дребния бизнес няма. Септември-октомври това ще се усети съществено и ще забележим дали няма нова сила за смяна в България. Елена Йончева разкри съществени кавги и заведоха редица каузи против нея. Искаха да я занулят като човек. Както и в този момент се вижда, че всичките нейни разкрития явно съществено са смущавали хормоналните процеси в душата на Бойко Борисов, тъй като такива телефонни диалози издават ужасяваща атмосфера на ръководство у нас. Не може по сходен метод да приказваш по телефона против политическите си съперници. Не може по този начин. За обиколките с джипа - първоначално ми беше смешно, след това ми стана тъжно, а в този момент даже не мога да го виждам. Това демонстрира и положението на медиите у нас. Самият факт, че медиите събрани към премиера и му задават единствено комфортни въпроси ми е най-голямата болежка. Никой не се осмелява да зададе по-различни въпроси ", приключи Симов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР