Няма друг вариант освен да се удължи действието на бюджета

...
Няма друг вариант освен да се удължи действието на бюджета
Коментари Харесай

Икономисти: Вече има само един вариант – да се удължи действието на бюджета

Няма различен вид с изключение на да се удължи действието на бюджета до постоянно държавно управление. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия Михаил Кръстев, икономист.

Апокалипсис след 10 юни е малко евентуален, съгласно него. Строителни планове са замразени поради липса на средства, по думите му. Проблем има и за общините. Виждаме бягство от отговорност от всички страни, счита Кръстев. Ситуацията е безусловно трагична, добави той. Не водим финансова политика, а гасене на пожари, съгласно икономиста. Никой не прави нищо, тъй като изборите са най-важни, подлага на критика Кръстев.

Лъчезар Богданов посочи, че сме в обстановка да гасим пожари. Отваря се вратата за нов дълг, съгласно него. Но за това се желае отново решение на Народното събрание. Ние сме в безусловно невиждана обстановка, безапелационен бе Богданов.

В един миг дефицитът ще би трябвало да се финансира. Заем държавното управление не може да вземе без Народното събрание. Бюджетът е пленник на политическата рецесия, уверен е Лъчезар Богданов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР