Няма друг български град, в който жителите му да посрещат

...
Няма друг български град, в който жителите му да посрещат
Коментари Харесай

Кметът: Нека носим със самочувствие неповторимия бургаски дух!

Няма различен български град, в който жителите му да посрещат толкоз всеобщо, дружно, с въодушевление и обич своя празник. Това е денят, в който почитаме нашия покровител Свети Николай и показваме обичта си към Бургас.

Бих желал да благодаря на всеки един бургазлия, без значение от специалността му, за това, че е съдействал с труда си, любовта си, усърдието и честността си за положителното на своя град.

Благодаря и на хората, които избраха Бургас, с цел да се открият тук със фамилиите си, с цел да живеят, работят и образоват децата си в бургаските учебни заведения. Убеден съм, че ще заобичат Бургас както обичат своя роден град.

Нека в този ден се помолим на Свети Николай да ни пази, да закриля фамилиите ни, нашия дом, града ни, от стихии и беди! Нека се осланяме на положителното, да пазим традициите, само че и да сме мотори за бъдещето.

Нека, отправяйки молитва към Чудотвореца, да вършим и ние самите своите дребни чудеса в живота си, в връзките си с хората, в работата си. Нека се радваме на триумфите на другите. Нека сме положителни освен към околните си, само че и към непознатите. Нека оценяваме същински мира и свободата, с които сме дарени. Нека насладата ни да е повече, а по-малко гневът.  Нека прощаваме повече и желаеме амнистия по-често.

Пожелавам здраве на всички и дано да носим със самочувствие неповторимия бургаски дух.

Честит празник на имениците, риболовците, моряците, пътешествениците, банкерите, търговците и на всички, които обичат Бургас! Бъдете здрави и благословени!

Честит празник! 

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР