Няма дори и малко съмнение, че светът се е чувствал

...
Няма дори и малко съмнение, че светът се е чувствал
Коментари Харесай

Борис Джонсън: При Тръмп светът беше по-сигурен и по-стабилен

Няма " даже и малко подозрение ", че светът се е чувствал по-сигурен и по-стабилен, до момента в който Доналд Тръмп беше на поста (президент на САЩ) , твърди някогашният министър председател на Обединеното кралство Борис Джонсън, представен от " Политико ".

Говорейки пред вестник Sun в коридорите на на Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC) във Вашингтон, Джонсън съвсем утвърди завръщането на някогашния президент на Съединени американски щати в Белия дом.

" Когато погледнете обратно към последния мандат на Тръмп, няма подозрение, че светът се е чувствал по-сигурен, по-спокоен и по-стабилен ", сподели Джонсън пред вестника.

Той добави: " В момента огромна част от света жадува за стабилността, която върви със мощно и уверено американско водачество. "

Джонсън и Тръмп имаха относително близки връзки, до момента в който и двамата водачи на своите страни - и президентът един път ласкаво разказа Джонсън като " английския Тръмп ".

Откакто напусна поста си, Джонсън - корав покровител и съдружник на украинския президент Володимир Зеленски - прикани Тръмп и неговите поддръжници да не изоставят украинските военни старания на фона на страховете в Киев, че Белият дом при Тръмп ще отдръпна военната помощ на Съединени американски щати за Украйна.

че президентството на Тръмп може да е " това, от което светът се нуждае " сега, стига Тръмп да поддържа Украйна.

Фаворитът на републиканците неотдавна провокира суматоха в някои европейски столици, откакто сподели, че, които не харчат задоволително за своята защита.

" Много хубави доброжелателни хора треперят като " пудинг " от концепцията за ново президентство на Тръмп, не съм напълно сигурен за какво са толкоз разтревожени ", сподели Джонсън пред Sun.
 Тръмп и Джонсън разискват Украйна на вечеря
Тръмп и Джонсън разискват Украйна на вечеря

Жизненоважното значение на украинската победа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР