Няма доказателства, че иРНК Covid ваксините причиняват фатален сърдечен арест

...
Няма доказателства, че иРНК Covid ваксините причиняват фатален сърдечен арест
Коментари Харесай

Covid ваксините не са свързани с фатални сърдечни проблеми при млади хора, открива CDC

Няма доказателства, че иРНК Covid имунизациите предизвикват съдбовен сърдечен арест или други смъртоносни сърдечни проблеми при младежи и млади възрастни, Център за Докладът за надзор и предварителна защита на болесттите, оповестен в четвъртък, демонстрира.

Откакто имунизациите на Pfizer и Moderna бяха позволени в края на 2020 година, групите срещу имунизирането в Съединени американски щати упрекват имунизациите за съдбовни сърдечни проблеми в млади спортисти.

Един от най-известните образци за дезинформация за ваксини включва сигурността на Buffalo Bills Дамар Хамлин, 26, който през 2023 година колабира на „ Футбол в понеделник вечер “ вследствие на сърдечен арест. Хамлин беше реанимиран на терена и в последна сметка се възвърне. Той се върна да играе за Билс предишния сезон.

„ Когато Дамар Хамлин падна, незабавно се появиха мнения, че това евентуално е обвързвано с ваксина “, сподели съавторът на проучването доктор Пол Сислак, медицински шеф на отдела за заразни заболявания и имунизаци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР