Няма добро ДПС. Проблемите и кризата в ДПС дават огромен

...
Няма добро ДПС. Проблемите и кризата в ДПС дават огромен
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Няма добро ДПС. Кризата там дава огромен шанс на БСП да се върне в смесените райони

Няма положително Движение за права и свободи. Проблемите и рецесията в Движение за права и свободи дават голям късмет на Българска социалистическа партия да се върне в смесените региони. Това разяснява Кирил Добрев, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия и изключен от Корнелия Нинова от редиците на социалистите, в изявление пред БНР.

" Отсъствието на Българска социалистическа партия от водещите политически сили води до тази неустойчивост. Стабилизирането в лявото ще докара до растеж в гласовете на Българска социалистическа партия. Когато Българска социалистическа партия е нестабилна, се появяват субекти като " Възход "   и " Величие ". Сигурен съм, че можем да се забележим в челната тройка ", оптимист е той за бъдещето на социалистите.

Той разяснява, че " за огромно страдание лидерският въпрос в Българска социалистическа партия би трябвало да се реши след изборите ":

" Ние би трябвало да изкараме акцията в този тип. Нямам искания за лидерско място и позиции в Народно събрание, аз съм минал своя връх в политиката, единственото, което върша е да приготвям млади фрагменти, имам опция да преподавам. "

На въпроса кого счита подобаващ за водач на Българска социалистическа партия той сподели:

" Това мога да посоча след акцията, първо тъй като водачите се раждат в борби и тъй като, този който може да изтегли Българска социалистическа партия ще е идващият, естественият началник. "

Кирил Добрев предложи на политическите водачи да си преглътнат малко егото, " че толкоз е омръзнало на хората, че можем да преминем към смяна на политическия модел ".  " Не знам какъв е моделът, той ще мине през Велико Народно събрание и там може да стане всичко “, предизвести Кирил Добрев.

Той благодари на всички, които са го номинирали, изключително на хората от неговия край - Благоевград. А дали ще се включи в акцията, ще реши Националният съвет идната седмица.

Той напомни, че е напуснал депутатството, то не му е цел, с цел да влезе една прелестна дама от Габрово. И добави, че въпреки всичко се изкушава.

За връзките му с някогашния водач на Българска социалистическа партия сподели, че е " приел обсесията на Нинова върху мен и не обръщам внимание ":

" Заедно работихме близо 4 години и бях най-хубавият учредителен секретар и спечелихме 970 000 гласа. тя ги смъкна до 150 000 гласа ", коментира Кирил Добрев.

Относно нейните офанзиви за бизнес ползите и връзките с други политически партии, Добрев съобщи:

" Аз не воювам с Нинова тя води война с цялата наша партия. За изказванията от компании в никакъв случай по никакъв мотив не съм боравил с държавен или публичен запас. Дойде и нейният ред, и скоро ще се забележим с Нинова в съда за съответните ѝ изказвания. Не е загадка, че имам Водноелектрическа централа и в околията, и региона няма безводие. За страдание това са изказвания на някогашен стопански министър и аз на 53 години съм решил да защитя достойнството на семейството и ще се забележим в съда с тази жена. "

Той е безапелационен, че когато не се издържаш от политика и не присъстваш там за пари, си надалеч по-свободен. И подсети: " Левите хрумвания не минават пред портфейла, а през сърцето ".

Той разяснява, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е в тежка обстановка.

" 6 пъти печели изборите, не може да сформира държавно управление и може да стартират вътрешнопартийни процеси. Българска социалистическа партия има решение да не прави коалиция с ГЕРБ, но всичко зависи от изборните резултати и да се види новото ляво обединяване какви резултати ще покаже ", счита Кирил Добрев.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР