Няма диалог между Русия и кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Няма диалог между Русия и кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Кремъл: Не можем да коментираме никакви предложения на Тръмп, без да знаем какво включват

Няма разговор сред Русия и кандидат-президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по отношение на спора в Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на представителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Тръмп съобщи предходната седмица, по време на спор с президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, че в случай че завоюва президентските избори през ноември, ще уреди войната още преди да встъпи в служба.

Кремъл означи, че не може да разяснява никакви оферти на Тръмп, без да знае какво включват.

Освен това Песков съобщи, че Москва и Пекин си сътрудничат във всички области, " в това число в сензитивните ". Той подсети, че размерът на стокооборота сред двете страни е надхвърлил 200 милиарда $.

В отговор на въпрос за обявата на " Блумбърг ", че Китай създава бойни дронове взаимно с Русия, представителят на Кремъл акцентира, че " това не е първата обява " от сходен темперамент. " Ние въобще не реагираме на тези трудове ", добави той.

Въпросите, свързани с Украйна и Сирия, без подозрение ще бъдат разисквани и на днешната среща на Путин с турския му сътрудник Реджеп Тайип Ердоган, добави Песков, като акцентира, че Москва поставя огромни старания за споразумяване на обстановката в Сирия. Освен това не е изключено в казахстанската столица да се състоят контакти сред съветския президент и делегацията на Катар, означи представителят на Кремъл.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР