Няма държава, която да не благодари на България за това

...
Няма държава, която да не благодари на България за това
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Няма държава, която да не ни благодари за оградата с Турция

Няма страна, която да не благодари на България за това оборудване, сподели външният ни министър Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила за оградата с Турция по Нова ТВ.

Първият ни посланик се спря и върху влизането на България в Шенген. Надявам се следващата година най-малко по въздух и море да получим достъп, сподели тя. В същото време Захариева уточни, че по този начин или другояче сега Шенгенското съглашение не работи поради засиления граничен надзор, провокиран от противозаконната имиграция.

„ Фактът е, че България се оправя най-добре с опазването на външната граница. А в това време не сме членове на Шенген”, уточни външният ни министър.

На фона на задълбочаващата се рецесия в Испания, Захариева сподели: Диалогът сред Мадрид и Каталуния трябваше да се случи преди референдума. Над 600 компании напуснаха Каталуния на фона на напрежението и неустойчивостта. Привържениците на независимостта приканват по-скоро за нови избори. А по-голямата част от тях упорстват за оставане на Европейски Съюз.

Министърът на външните работи добави, че връзките на страната ни с Христо Стоичков Христо Стоичков Стоичков е футболист и треньор, един от най-известните... към профила са положителни: Надявам се неговото изявление да не ни е основало проблем. Думите му бяха персонална позиция, а не на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР