Няма данни за замърсяване на въздуха във Велико Търново вследствие

...
Няма данни за замърсяване на въздуха във Велико Търново вследствие
Коментари Харесай

СЛЕД СНОЩНИЯ ПОЖАР! Въздухът на Велико Търново не е замърсен. Разследването по случая продължава

Няма данни за замърсяване на въздуха във Велико Търново вследствие от огромния пожар. По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи също показаха, че не са регистрирани замърсявания на въздуха по отношение на пожара.

Към момента работата по установяването на аргументите за пожара и вредите от него не престават. Припомняме, късно нощес пожар породи в месокомбината във Велико Търново. На мястото бяха изпратени 13 пожарни коли. Общо 41 огнеборци от областите Велико Търново и Габрово цяла нощ се бориха с огнената буря.

Изяснено е, че огънят е унищожил 6 декара индустриални площи с поточните линии. Вследствие на пожара се срина покривът на постройката. Засегнати са и хладилни съоръжения в месокомбината.

Директорът на регионалната Противопожарна работа комисар Красимир Кръстев съобщи пред БНР, че в пространствата има хладилни съоръжения, които са цялостни с фреон и са под налягане. По думите му има заплаха от гърмеж.

Районът продължава да бъде отцепен. Работата на пожарникарите също продължава, тъй като тук-там има огнища, които се самовъзпламеняват. Властите са безапелационни, че няма заплаха за обитаемоте места в региона на пожара.

Собственикът на месокомбината е отказал коментар.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР