Няма данни за пострадали ученици, учители и други служителиУчебните занятия

...
Няма данни за пострадали ученици, учители и други служителиУчебните занятия
Коментари Харесай

След труса: Учениците в област Пловдив ще са училище в четвъртък


Няма данни за потърпевши възпитаници, учители и други чиновници

Учебните занятия в част от учебните заведения в област Пловдив, в които през днешния ден следобяд бе усетено мощно земетресение, бяха краткотрайно прекъснати, само че на следващия ден образователният развой продължава, оповестяват от МОН.

Няма данни за потърпевши възпитаници, учители и други чиновници. При бърза организация децата бяха изведени на двора на учебните заведения, а родителите и придружителите на по-малките получиха известия, че могат да ги отведат. Учителите изчакваха фамилиите, които нямаха опция да дойдат незабавно.

Няма данни за обилни вреди, които да не разрешат осъществяване на образование.

До момента в МОН има информация за пропукана стена в коридора на главно учебно заведение „ Гео Милев “ в Садово, за паднала мазилка в учебното заведение в асеновградското село Боянци, цепнатина на външна стена на общежитието на ПГ “Цар Иван Асен Втори ” в Асеновград, счупени прозорци на физкултурен салон в село Караджово и паднали осветителни тела, негоден комин и пукнатини по коридори в учебно заведение в Катуница. Създадена е организация нанесените вреди бързо да бъдат отстранени.

Регионалното ръководство на образованието в Пловдив поддържа непрекъсната връзка с локалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР