Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на

...
Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на
Коментари Харесай

Нищо ново при разследването за случая на Сашко от Перник

Няма данни за похищение или друга насила към изгубването на 12-годишния Сашко от Перник. Това демонстрират данните на полицията досега, предава Нова телевизия. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане за похищение, а следствието още не е завършило. Експертизите обаче са посочили, че по тялото и по облеклата на детето няма непознат биологичен материал. Несъмнено подобен би останал, в случай че имаше насила или интервенция на други хора в изгубването.

Хиляди доброволци, служители на реда, водолази, планински спасители търсиха неуморно детето близо девет дни. Детето беше открито в труднодостъпна околност над Радомир. Обезводнено, само че в положително положение.

„ Първите дни изпитваше огромен апетит и огромна жадност. Още от реанимацията искаше вода, беше обезводнен ”, акцентира татко му.

Разследването по случая продължава. То ще откри има ли интервенция в изгубването на детето на други хора. „ Нямам открити закани от някого, който да е желал нещо от мен. А и никой не ми се е обаждал по този въпрос. Откуп не е желан ”, уточни Александър Цветанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР