Няма данни Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29

...
Няма данни Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29
Коментари Харесай

МВнР: Няма данни Божков и Попов да са използвали служебните си паспорти при напускането на страната

Няма данни Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да е употребявал служебния си паспорт, публикуван от Министерство на външните работи през 2019 година, в това число при последното си овакантяване на страната. Георги Попов също не е напуснал страната със длъжностен паспорт при последното си излизане от България.

Това написа в публична позиция на Министерството на външните работи във връзка появилите се информации, че Божков и Попов са употребявали служебни паспорти при напускането на България. Припомняме, по-рано от Министерството на младежта и спорта също отхвърлиха изказванията, че те са основател за издаването на служебни паспорти на двамата. Публикуваме известието от Министерство на външните работи без редакторска интервенция:

ММС: Не сме основател за издаването на служебни паспорти на Васил Божков и Георги Попов

"МВнР е издало служебни паспорти на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и Георги Попов на 26 август 2019 година като членове на УС на Българския съюз за физическа просвета и спорт. Тези паспорти са издадени по отношение на приключването на периода на предходните им служебни паспорти, издадени през 2016 година на съображение на писмо от Министерството на младежта и спорта.

Служебните паспортите, издадени през август 2019 година, са анулирани на 17 февруари 2020 година

Данаил Кирилов с детайлности за екстрадицията на Васил Божков от ОАЕ

Министерство на външните работи е издало длъжностен паспорт на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и през 2011 година на съображение служебните му задължения като член на УС на сдружението Български съюз за физическа просвета и спорт ".

Novini.bg напомня, Васил Божков бе арестуван в ОАЕ в края на месец януари. Разследванията на Специализираната прокуратура против него започнаха предходната година. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

Сийка Милева: Прокуратурата държи да върне Васил Божков в България

ъм момента на Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, търговия с въздействие, владеене и отчуждаване на културни полезности. Отделно Божков е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди. Българската страна изпрати нужните документи до ОАЕ, с които желае екстрадиция на Божков и Попов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР