“Няма да задоволя любопитството на журналистите относно оскъдната информация за

...
“Няма да задоволя любопитството на журналистите относно оскъдната информация за
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не всеки италиански отпадък е престъпно внесен

“Няма да задоволя любознанието на публицистите по отношение на оскъдната информация за акцията на спецпрокуратурата в Държавната комисия по хазарт. Министерство на вътрешните работи единствено обезпечава акцията. Органите на реда работят единствено, когато имат съответни сигнали”, сподели вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, в Народното събрание, където бе изслушан в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По време на чуването пред комисията той добави единствено, че все още няма повече информация, тъй като това са дейности на прокуратурата.

Припомняме, прокуратурата по-рано през днешния ден влезе в Комисията по
хазарта. Очаква се в 16.30 часа шефът на АДФИ Георги Начев да направи изказване по отношение на инспекцията в ДКХ.

Прокуратурата влезе в Комисията по
хазарта

По отношение на миграционния напън Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, съобщи, че той е невисок, а обстановката е естествена по границата с Турция и Гърция. Няма ескалация на напрежението, само че все пак усилените наряди по границата не престават. Маринов уточни, че се употребява целият потенциал на граничен пунк “Капитан Андреево”, само че там се образуват опашки поради икономическата конюнктура и ниските цени в Турция.

Вътрешният министър разяснява и инспекциите, които бяха разпоредени от основния прокурор във връзка с водоизточниците и язовирите. Целта на инспекциите е да се види положението на обектите и сдруженията и тяхната финансова непоклатимост, ръководство и сигурност. В момента се обобщава информацията от инспекциите, след което ще бъде предоставена на премиера и основния прокурор.

За отпадъците също е разпоредена инспекция и тя върви. Има формирани досъдебни производства в някои общини във връзка с вноса и съхранението на тези боклуци.

"Дейността с отпадъците е законорегулирана на европейско равнище със съответните наставления. Нашите действи са ориентирани към тези, които не съблюдават тези регламенти. Не всеки италиански боклук е незаконно импортиран. Не би трябвало да се внушава на българското общество, че всичко е нелегално. Нашата цел е да не позволяваме противозаконен импорт и противозаконни дейности с боклука ", добави министърът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР