няма да задържи крилото в състава си за постоянно. В

...
няма да задържи крилото в състава си за постоянно. В
Коментари Харесай

Барселона се отказва от Адама Траоре

няма да задържи крилото в състава си за непрекъснато. В момента 26-годишният състезател е на " Камп Ноу " чартърен от. Каталунците имат алтернатива да изплатят правата му, само че няма да се възползват от нея, написа " ".

Траоре бе притеглен от Барса през януари и в първите си мачове остави доста положителни усещания с изявите си. Постепенно обаче формата му спадна и той загуби титулярното си място в състава. До момента той има 8 мача като титуляр и 7 като запаса, в които има 4 асистенции, само че към момента няма маркиран гол.

Напоследък треньорът Чави Ернандес избира да залага на Усман Дембеле и на Мемфис Депай, въпреки да има информации, че и двамата могат да си тръгнат през лятото. Договорът на французина изтича и той към момента не е преподписал, а за нидерландеца се приказва, че ще бъде подложен в трансферната листа. Въпреки това двамата са желан избор на Чави пред Траоре, което е явен знак, че той не влиза в дълготрайните проекти на треньора.

Клаузата за откупуване на Траоре, заложена в контракта сред двата клуба, е на стойност 30 милиона евро. Единственият късмет той да остане на " Камп Ноу " е, в случай че от Уулвс се съгласят да понижат съществено тази сума. Това обаче е малко евентуално да се случи, а също така и англичаните не считат да задържат за непрекъснато Франсиско Тринкао, който бе част от договорката за Траоре, само че не съумя да се наложи на " Молиню " и ще бъде върнат на каталунците през лятото.

 Салах: Невеоятно е да бъдем на трети край за пет години Салах: Невеоятно е да бъдем на трети край за пет години 4 май | 03:39 196 0  Ван Дайк: Показахме какъв брой доста желаеме да играем на край Ван Дайк: Показахме какъв брой доста желаеме да играем на край 4 май | 02:57 381 0  Раул Албиол: Големите тимове умеят да бележат във значимите моменти Раул Албиол: Големите тимове умеят да бележат във значимите моменти 4 май | 02:31 549 0  Александър-Арнолд: Винаги си вършим полуфиналите сложни Александър-Арнолд: Винаги си вършим полуфиналите сложни 4 май | 02:00 651 0  Емери: Малко не ни доближи Емери: Малко не ни доближи 4 май | 01:36 1661 1 Виж всички Водещи Новини  Ливърпул е на край след огромен поврат против сензацията в ШЛ Ливърпул е на край след огромен поврат против сензацията в ШЛ 3 май | 23:52 50188 519  Страхотен възторг при Страхотен възторг при "сини " и "червени "! Над 30 000 билета към този момент са разпродадени за финала 3 май | 19:17 28923 171  От ЦСКА - София: Добре плануван сюжет! Няма по какъв начин да позволим синьо шалче в армейския бранш От ЦСКА - София: Добре плануван сюжет! Няма по какъв начин да позволим синьо шалче в армейския бранш 3 май | 17:24 40136 407  Венци Стефанов разгласи: Барселона желае нашия Мартин Георгиев Венци Стефанов разгласи: Барселона желае нашия Мартин Георгиев 3 май | 19:47 17779 44  Левски излезе с позиция по отношение на напрежението към билетите за финала Левски излезе с позиция по отношение на напрежението към билетите за финала 3 май | 14:03 48639 71 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР