Няма да водя битка в предизборната кампания, но започва битка

...
Няма да водя битка в предизборната кампания, но започва битка
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Напълно разединени сме, очевидно сме народ от индивидуалисти

 Няма да повеждам борба в предизборната акция, само че стартира борба за това да се обединим към дела и нов народен блян. Нямах съмнения да приема поддръжката на най-голямата партия - ГЕРБ. Протегнах ръка към всички партии, ще се обърна към всички една по една. Не мога да приема лицемерието, че някой ще бъде претендент на част от българските жители и когато го изберат, ще каже: Сега съм президент на всички българи. Това сподели в изявление за претендентът за президент проф..

" Напълно разединени сме, явно сме народ от индивидуалисти. Партиите вдясно можеха да застанат зад моята кандидатура. Трябва да потърсим обединяване на жителите. Да накараме партиите да последват дневния ред на хората и да се схванат по най-важните точки ", добави още проф. Герджиков.

" Много дами са в това състояние и ще видят в госпожа Митева човек, който се може да се бори за тяхната идея. Имам 4-5 индивида с доста висока експертиза в региона на защитата и сигурността ", сподели.

" Моята акция ще бъде положителна, от някои от останалите претенденти слушам това единствено на думи. Моята цел е с госпожа Митева да покажем какво можем и какво знаем. Ако хората одобрят това, което желаеме да реализираме, считам, че ще ни изберат доста изрично ", съобщи проф. Герджиков.

" Тяснопартийният интерес постоянно ще надвива над интереса на българските жители. Това може да спре, когато извадим същинските тематики на хората и убедим политиците, че в случай че не ги следват, хората ще схванат, че това не са техните представители ", разяснява ректорът на СУ.

Относно договарянията с РСМ, проф. Герджиков сподели: " Нашата позиция би трябвало да е поредна. Искаме европейска интеграция на всички страни от Западните Балкани. Но интеграцията на РСМ може да се случи, откакто нашата западна съседка извърши подписаните задължения в Договора за добросъседство. Последните изявления на Зоран Заев бяха доста положителни, да се надяваме, че това не са празни приказки. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР