Няма да влизаме в зала, когато се гледат промените в

...
Няма да влизаме в зала, когато се гледат промените в
Коментари Харесай

ПП и ДБ: Няма да им дадем лесно тази битка! Няма да влизаме в зала, когато се гледат промените в ИК!

Няма да влизаме в зала, когато се гледат измененията в ИК, обявиха от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ на брифинг в Народното събрание.

Беше осъществено измяната против българските жителите. Българска социалистическа партия би трябвало да знае без значение в кой мандат, в случай че поддържат хартиената бюлетина в зала Българска социалистическа партия, няма да влизаме в коалиция с тях, акцентира Кирил Петков.

„ Това е проява на мощ от ново болшинство. Българска социалистическа партия не просто върна бюлетина, видяхме проверка на изборния развой. Българска социалистическа партия демонстрираха преданост към ГЕРБ и Движение за права и свободи “, означи Христо Иванов.

 

Българска социалистическа партия би трябвало да знае, че в случай че тези решения се гласоподават в зала, ние няма да влизаме в съдружни договаряния с тях без значение с кой мандат. Те имат избор, в случай че поддържат тези решения и в зала, те декларират на техните гласоподаватели – ние се връщаме трайно в статуквото, там където царува задкулисието. Това обръщение да е ясно на всички българи, че демократичната общественост няма да разреши това да стане подмолно, безшумно, никой да не разбере и техният избор да бъде сменен, означи Петков.

Видяхме доста сериозна проверка на целия избирателен развой, без никакви разисквания. Политическото значение на това е проява на силата на ново болшинство, готово да ръководи или да организира избори, които да завоюва. Българска социалистическа партия не откриха една тематика, с която да покажат че няма да бъдат в това болшинство. Цялата поръчка за диалогичност беше хвърлена под влака, добави Христо Иванов.

Иванов акцентира, депутатите от „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ няма да влязат в зала в символ на митинг до внасянето на тематиката за хартиените бюлетини за разглеждане.

Ние „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ желаеме българските жители да схванат, че до момента в който са спали тази нощ беше извършена „ нощта на хартиената бюлетина “. Коалицията зад тази хартиена бюлетина е ясна за всички. Миналите избори ги купиха, тези желаят да ги откраднат. Ние няма да го позволим.

 

Това разяснява Атанас Атанасов от „ Демократична България.

Претенциите и поръчките, които политическите сили дадоха на гласоподавателите и тук от парламентарната естрада за връщането на парламентаризма и диалогичност. Всички тези искания станаха невалидни като задраскана бюлетина. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

Много неща можеха да се случат в този парламент. Имахме задоволително време да приемем нов бюджет, да се погрижим за българските жители и за бизнеса. Всичко, което беше в целите на хартиената мафия – да се мине с кални ботуши през Изборния кодекс, а ние се чудим за какво е това бързане. Кой желае да отнеме гласа на българите и да подмени техния избор? Кой желае да заглуши гласа на българите в чужбина? Ние това няма да го позволим, добави Гюров.

 

От Политическа партия считат, че отстраняват Обществения съвет към ЦИК, тъй като Общественият съвет е изразил отрицателно мнение за хартиената бюлетина. „ Не се дават гаранции за честността на вота, основават се предпоставки за злоупотреби “, акцентира Мирослав Иванов от Политическа партия.

„ ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не показаха нито едно доказателство за операция при машините “, обявиха от Политическа партия. „ Няма да им дадем елементарно тази борба, съобщи Кирил Петков “, съпредседател на Политическа партия.

„ Ако Българска социалистическа партия поддържат още веднъж хартиената бюлетина, няма да приказваме с тях при втория мандат или при третия мандат, в случай че пристигна при тях “, закани се Кирил Петков.

 

„ Господин Борисов играе куклен спектакъл “, установи Петков и отсече  - Омръзна ни да гледаме куклен спектакъл! 

 

Политическа партия няма да се срещне с Движение за права и свободи за бюджета през днешния ден, съобщи още Кирил Петков.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР