Няма да влезем в парламента, т.е. няма да има утре

...
Няма да влезем в парламента, т.е. няма да има утре
Коментари Харесай

Няма да сме златния пръст на Бойко Борисов

" Няма да влезем в Народното събрание, т.е. няма да има на следващия ден съвещание. Разбираме отговорността, която носим, тъй като, в случай че всички съблюдават обещанията си, нашите гласове биха създали кворум. Няма да го създадем не просто тъй като сме във почивка и вършим акция, а тъй като сме срещу всъщност на това, което ще се взема решение ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг във връзка свиканото изключително съвещание на Народно събрание, в чийто дневен ред е президентското несъгласие върху промени в Закона за енергетиката и измененията в Закона за запасите от петрол и нефтопродукти.
" Принципно сме " срещу ", тъй като считаме, че изваждането на битовите консуматори на свободния пазар ще докара до това доста хора и фамилии да не могат да си заплащат сметките за ток. Всички решения, които касаят рафинерията от началото до момента, са неверни и ще  доведат до повишение цените на горивата, което също ще удари хората ", акцентира Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че социалистите неведнъж са предупреждавали за повишение на цените на газа, вследствие още веднъж на нездравословните решения на ръководещите. " Факт е, виждате от през днешния ден, се желае покачване на цената на газа с 20 % и то още при започване на зимния сезон ", уточни тя.
" Няма да влезем, няма да вършим кворума, няма да сме " златния пръст " на Бойко Борисов за античовешките решения, които желае да взима, безапелационна бе Нинова.
Тя с обърна към представителите на медиите: " Чрез вас ще кажа на двама-трима души - те си знаят кои са: Спрете да звъните на депутатите на Българска социалистическа партия! Знаем - трябват ви 5 гласа. Аз ви подсигурявам, че от Българска социалистическа партия няма да получите нито един ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР