“Няма да влезем в Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде.

...
“Няма да влезем в Народното събрание, ако г-жа Митрофанова дойде.
Коментари Харесай

Политически казус преди първия ден на 48-я парламент: ГЕРБ няма да влязат, ако Митрофанова е в залата 



“Няма да влезем в Народното събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Точка. И аз се надявам тя да направи този жест – да не проваля първото съвещание на Народното събрание. ” Това разгласи през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията в спонтанен видео брифинг без наличието на медии.

Вчера парламентарната администрация е предложила съветският дипломат Елеонора Митрофанова да бъде поканена на първото съвещание на 48-я парламент, което ще се състои на 19 октомври. Все още обаче няма решение дали това ще се случи. Изказването на Борисов влиза в спор с позицията на негови съпартийци, откакто Вежди Рашидов разгласи по-рано в сряда, че “ако не поканим Митрофанова на откриването на Народното събрание, това е оповестяване на война ”.


“При тези безчовечен удари с ракети по цивилен обекти в Украйна смятам, че даже и артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал желанието си за мир и съгласие, ще знае, че в този момент при тази експанзия, тези правила, които и ние сме спазвали в предишното, са несъвместими ”, разяснява Борисов няколко часа след изявлението на някогашния културен министър.


Путин желае част от газа за Европа да минава през България по " Турски поток "
Той прикани бъдещата парламентарна група на ГЕРБ да вземе всички законови ограничения дружно с другите партии, тъй че Митрофанова да е “нежелана ” на първото съвещание на Народното събрание.

Борисов акцентира, че ГЕРБ е огромна партия и е обикновено да има разнообразни отзиви от това на управлението, само че по тематиката Украйна, войната и експанзията на Путин, групировката е безапелационна, ясна и точна.

Жена разобличи мъжа си в невярност с помощта на гласовия помощник Alexa
“Затова апелирам всеки от вас, даже и да има персонално мнение по всички други тематики, да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого! ”, обърна се Борисов към членовете на ГЕРБ.

Десислава Атанасова подсети, че още през вчерашния ден е оповестила пред членовете и симпатизнатите на ГЕРБ, че те са безапелационни в позицията си:

“Г-жа Митрофанова е нежелана на първото заседание на 48-ото Народно заседание ”, съобщи тя.

“Понеже това очевидно не е било задоволително за някои наши членове, в този момент да го чуят и от мен ”, добави я Бойко Борисов. По време на късия брифинг Борисов повтори, че Десислава Атанасова още веднъж ще бъде началник на парламентарната група.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР