Няма да ви се налага да гладувате на такава диета,

...
Няма да ви се налага да гладувате на такава диета,
Коментари Харесай

Само заливаш с кисело мляко: Проста рецепта, която помага бързо да отслабнете

Няма да ви се постанова да гладувате на такава диета, защото вкусната елда е засищащ артикул. Но диетата е много лимитирана, тъй че няма да има доста наслаждение. Ако е в действителност мъчно да следвате такава диета, тогава можете да допълните менюто с растителни храни.

 елда с кисело мляко

Каква е изгодата от заливането на елда с кисело мляко?

Ползите от тази композиция от артикули са явни:

Елдата съдържа елементарно смилаеми протеини и дълги въглехидрати. В нея на практика няма мазнини, тъй че е мъчно да напълнее човек, хапвайки елда. Високото наличие на фибри е потребно за храносмилателната система и прави допустимо управлението на апетита. Освен това елдата съдържа доста витамини и минерали.

Кефирът (киселото мляко) е потребен ферментирал млечен артикул. Съдържащите се в него бактерии усъвършенстват работата на храносмилателния тракт и доставят организма с витамини и минерали.

Въпреки изгодите от тези артикули, не е желателно да се поддържа такава нищожна диета прекомерно дълго. Максимумът е 7 дни. След 2-3 месеца диетата с кисело мляко и елда би трябвало да се повтори.

Начин на подготвяне на елдата:

Кашата от елда за намаляване може да се свари с вода и в кисело мляко:

Рецепта с вода: Изплакнете чаша от зърнената просвета и отстранете остатъците, налейте 350 ml вряща вода. Увийте съда с забрадка за една нощ. Ще бъде подготвена до сутринта. Можете и да сложите елдата с водата да кипне, след което изключете котлона и увийте в забрадка за 3-4 часа.

Рецепта с кисело мляко: Съотношението на елда и кисело мляко е едно към три. Залейте елдата с киселото мляко и оставете на студено за една нощ. Не е належащо да оставяте на стайна температура, тъй като усетът на ястието ще бъде характерен.

Ако имате инфекциозен развой в черния дроб или стомашно-чревна патология, не би трябвало да се подлагате на тази диета. В други случаи такова хранене е единствено от изгода: положението на кожата и косата се усъвършенства, кръвното налягане и равнищата на холестерола се възстановяват.

 диета с елда

Елда, напоена с кисело мляко за намаляване: меню

В идеалния случай би трябвало да ядете 5 пъти дневно по дребна порция елда с кисело мляко. Ако това е мъчно да се направи, можете да добавите други ястия:

зеленчукова салата в зехтин; ябълково пюре; варено месо.

Нормата на киселото мляко за един ден е 1000 ml, вода и неподсладени билкови чайове – към 2000 ml. С такава диета можете да загубите 4-5 кг на седмица. Основното е деликатно да въведете познати храни в менюто и да ограничите мазните и сладки храни. Ако се върнете към старите си хранителни привички незабавно, тогава и тежестта скоро ще се върне назад. Чудесно е, в случай че можете да си вършиме „ гладни дни “ на кисело мляко и елда един път на всеки 7 дни.

Най-безопасната и ефикасна загуба на тегло е уравновесена диета с калориен недостиг, който се пресмята въз основа на вашите данни (ръст, тегло, пол, възраст, физическа активност). Добавете тренировки. Резултатът от свалените килограми в числа ще бъде сходен, само че всеки от нас е неповторим и организмите са разнообразни, в случай че приятелката ви е свалила 5 кг за 3 дни на същата диета, това не значи, че ви чака същият резултат, защото първичните данни са разнообразни.

Ако към този момент имате здравословни проблеми, тогава никога не би трябвало да прибягвате до експресни диети, защото това може да утежни обстановката и да аргументи нови проблеми, само че в случай че всичко е наред с вашето здраве, тогава се грижете за него, тъй като свалянето на „ непотребните ” килограми може (и трябва) да бъде безусловно безвредно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР