"Няма да ви лъжа, понякога се чувствам самотна", сподели американската

...
"Няма да ви лъжа, понякога се чувствам самотна", сподели американската
Коментари Харесай

Изповедта на Никол Шерцингер: Самотна съм

"Няма да ви неистина, от време на време се усещам самотна ", показа американската певица Никол Шерцингер в откровена изповед, разкриваща тъжната и самотна действителност, скрита зад воала на триумфа и славата.

Въпреки двегодишната си връзка с родната ни тенис звезда Григор Димитров, Никол постоянно се чувствала самотна, тъй като на пътя на персоналното ѝ благополучие постоянно заставала кариерата ѝ.

39-годишната певица и осъждам в X Factor призна пред английския вестник Mirror, че в никакъв случай не ѝ е било елементарно да намира баланс сред персоналния живот и славата, че поради известността си и натоварения си график, тя “изпуска много”. А триумфът не всеки път носи благополучие.

“Всеки, който има сполучлива кариерата, прави жертви. Всичко е в това, да умееш да жонглираш и намираш салдото. Аз пропущам доста неща от живота. Трудно е, няма да неистина. Непрекъснато пътувам и постоянно съм сама. Мисля, че всеки в тази промишленост се усеща самотен”, показа Никол.

Именно кариерата ѝ е била повода да сложи връзката си с 26-годишния българин "на изчакване ".

Тя не за пръв път признава, че славата се отразява зле на персоналните ѝ връзки: “Връзките ми страдат, погледнете ме, не съм омъжена и към момента нямам деца. "

С течение на времето и възрастта на човек му става все по-трудно да поддържа верния баланс, само че тя се старае да дава най-хубавото от себе си.

“Бих споделила, че с възрастта става още по-трудно да намериш равновесието. Времето е всичко. Когато нещата са подредени, е по-лесно. Човекът постоянно може да направи жертва, само че въпросът е дали тази жертва си заслужава или не”, съобщи още Никол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР