Няма да участваме във Фейсбук република. Така едно от лицата

...
Няма да участваме във Фейсбук република. Така едно от лицата
Коментари Харесай

След отказа от Фейсбук република, Хаджигенов обясни с пример каква е играта на Слави Трифонов

Няма да участваме във Facebook република. Така едно от лицата на " Изправи се! Мутри вън! " юрист Николай Хаджигенов изрази мнението си още рано сутринта за с мандата на " ИТН ".

" Отказваме да участваме във Facebook република, в телевизионна република, в шоу република. Мерси. Това е нещо, против което се борим 12 години, няма да го допуснем още веднъж. Това е решението на съдружния съвет ", сподели Хаджигенов пред БНР.
 Ивайло Мирчев: Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците Лучано Ивайло Мирчев: Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците Лучано
2021 година. Усеща се като 2001 година Липсва единствено обещанието за 800 дни и сладкарниците " Лучано ". Това написа Ивайло Мирчев от Демократична Бъ...

Хаджигенов обаче не спря дотук и продължи с красноречивите пояснения в персоналния си профил във Facebook. Пред Веселин Дремджиев, юрист Хаджигенов сподели следното: Гледайки състава на проектоправителството от Слави Трифонов, чакам Ирен Кръстева за началник на тотото още веднъж, само че в краен случай, в случай че не се одобри това - предлагам я като жена-космонавт.

Извън духовитите реплики обаче, юрист Хаджигенов напомня какво значи Теория на игрите и по какъв начин тя се вписва в този момент в обстановката със Слави Трифонов - с обява на сина си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР