Няма да си струва да говорим за зелето броколи, ако

...
Няма да си струва да говорим за зелето броколи, ако
Коментари Харесай

Отслабваме неусетно с вкусна и нискокалорична салата

Няма да си коства да приказваме за зелето броколи, в случай че не са феноменалните му изгоди върху човешкото здраве. И в случай че е по този начин, тогава поражда въпросът - " Какво може да се подготви от броколи? "

Какво е известно за зелето от броколи?

-Неговите лечебни свойства основават противоракова отбрана на нашите органи и системи, подкрепят заболяванията на сърцето, съдовете и понижават равнището на холестерола.
-Борбата против стареенето на тялото, поддържането на тежестта в рамките на нормата - това се дължи значително и на зелето от броколи.
-Като е в недопечен тип съдържа доста витамин С.

Броколито се продава на пазара, в супермаркета.
-Ако търсите прясно броколи, то би трябвало да бъде равномерно оцветени в зелено. Ако участва жълтеникавост, съцветието е развалено, гнило - не купувайте! Полезните субстанции там ще бъдат малко.
-Има и различен вид - да купите замразено зеле. За благополучие скъпите му качества въобще не се губят.

Защо този зарзават се предлага на хора, които желаят да отслабнат? Първо, защото калоричността е единствено 34 калории. На второ място, то създава възприятие на задоволеност дълго време. Трето - съдържа огромно количество витамини и биологично скъпи субстанции за възстановяване на храносмилателните процеси.

Рецепта за салата от броколи с риба звук

Първо, подгответе вкусно дресинга:

Смесете зехтин в количество от 2 супени лъжици с чаена лъжичка горчица, половин лимонен сок, сол и захар на усет. Вземете междинната глава на лука и прибавете към маринатата.

Състав за салата:

консервирана риба звук
броколи - 500 г
кутия зелен грах

Приготвяне:

Нарежете зелето в обособени съцветия, изсипете го във вряща вода и гответе 5 минути. Прехвърлете го в гевгир, до момента в който не потече кристално чиста вода.
Нека стартираме да смесваме съставките. За дресинга ще прибавим поредно месото от риба звук, което ще се раздели на дребни късчета. След това прибавете граха и зелето. Разбърква се и се накисва в малко марината.

Сервираме на масата, поръсвайки ястието с подправки.

изтчник: Zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР