Няма да си кривим душата - Големите малки лъжи е

...
Няма да си кривим душата - Големите малки лъжи е
Коментари Харесай

Задават ли се нови интриги в Калифорния

Няма да си кривим душата - " Големите дребни неистини " е от сериалите, които не престават да вълнуват въображението ни, макар че първият му сезон се появи през 2017 година Вторият от 2019 година съвсем доближи равнището на предшественика си.
 Никол Кидман потвържди за трети сезон на
Изненадващо разобличаване от Никол Кидман

Определено радостна вест

А феновете, включително и ние, с наслада бихме видели още едно продължение на историята на четири дами от Калифорния, чиито ориси се оказват неразривно свързани от изневери, интриги и ликвидиране.

През ноември Никол Кидман, която е в една от основните функции паралелно с Рийз Уидърспуун, Зоуи Кравиц и Лора Дърн, съобщи в прав текст " Подготвяме трети сезон ", само че не разкри нищо повече. А на аления килим на премиите Златен глобус преди два дни Рийз Уидърспун ни вдъхна нова вяра. 

" Работим по него. Доста интензивно работим ", сподели тя в отговор на въпрос ще има ли още от. Според източници на The Hollywood Reporter Кидман и Уидърспун имат ясна концепция каква да е историята в центъра на новите епизоди и напълно скоро ще я показват пред НВО.

НВО не разясняват нищо по въпроса за трети сезон, а контракт с който и да е за него към момента няма. Така че просто чакаме обаянието на Никол Кидман и Рийз Уидърспун да си свърши работата и да гледаме продължение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР