Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха?

...
Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха?
Коментари Харесай

Борисов: Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха? За да няма правителство!

Няма да си дам имунитета! Защо през вчерашния ден ми го желаеха? За да няма държавно управление!

 Нямам никакво терзание. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв парцел в Испания!

 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

" Не, изрично няма да си дам имунитета, тъй като би трябвало да си кьорав, с цел да не виждаш какво се случва сега. Дали службите и министър Демерджиев през вчерашния ден схванаха за мъртвите души и приключването на информация? Защо през вчерашния ден, а не преди месец? Аз две години бях без имунитет. Поискаха ми го през вчерашния ден, с цел да няма държавно управление. Ясно и тъкмо ", безапелационен бе пред публицисти Борисов, откакто снощи Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор Иван Гешев да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против него.

 

Борисов обвърза настояването на имунитети на политици и приключването на записи с приемането на механизма за надзор на основния прокурор.

 

В момента, в който приехме закона за надзор над основния прокурор, се раздвижиха със страшна мощ, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

 

" Трябва да си кьорав, с цел да не виждаш какво се случва сега ", сподели водачът на ГЕРБ.

 

Хаосът е доста огромен, разяснява Борисов и свърза обстановката у нас с тази на Балканите и в Украйна.

 

" Хаосът в страната е толкоз огромен, изключително при неналичието на бюджет. Ами това, което се случва в Косово, ами войната в Украйна. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв парцел в Испания ", добави той.

" Днес ще се забележим отново с Политическа партия и Демократична България, тъй като хаосът в страната към този момент е огромен ", посочи още Борисов.

" Аз Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетия, какво да ви отговоря на този въпрос ", сподели Борисов във връзка излязлата информация, че нейното име е забъркано по проблема " Барселонагейт ".

 

Лидерът на ГЕРБ повтори, че няма никакви терзания, няма и парцел в Барселона. Той удостовери, че договарянията сред ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Политическа партия - Демократична България ще продължат.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР