Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха?

...
Няма да си дам имунитета! Защо вчера ми го поискаха?
Коментари Харесай

Имунитетът на ББ няма да бъде свален, кабинетът ще мине 


„ Няма да си дам имунитета! Защо през вчерашния ден ми го желаеха? За да няма държавно управление “, съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

ПП-ДБ е на плюс от настояването на имунитета на Борисов. ГЕРБ беше в мощна позиция след „ оня запис “, в този момент ПП-ДБ получи лост за въздействие.

ГЕРБ искаше преформулиране на държавното управление, само че след поискания от прокуратурата имунитет на Бойко Борисов евентуално ще преформулира изискванията си.

Натискът на президента Румен Радев и основният прокурор Иван Гешев може да не е официално съгласуван, само че е в една посока – да няма „ проукраински кабинет “.

Радев и Борисов сякаш бяха заформили „ партия “ под егидата на Георги Гергов, само че откакто американците натиснаха за съставянето на „ проукраинско държавно управление “ калимерата се разпадна.

Гешев сякаш се обръщал към Борисов със „ Шефе “ в един различен запис, само че откакто американците желаеха „ проукраински кабинет “ и водачът на ГЕРБ скочи против Главния, „ Шефе “ стана „ лицето Бойко Методиев Борисов “.

Брифингът на Главния, че Красимир Каменов-Къро го „ поръчал “ и правел скрит план против него, атентатът против Гешев, който за едни медии е „ пиратка “ и режисура, а за други достоверен опит за нападение, са единствено част от Сюжета.

Битката е сред проруските и проамериканските лобита. Кирил Петков, Асен Василев, Томислав Дончев и Даниел Митов са ярки „ американци “ и „ украинци “, Бойко Борисов се разгласи против Путин и за експорт на оръжие за Украйна, за президента Румен Радев Крим си е съветски и той мина на дискретни проруски позиции в евроатлантическа опаковка, основният прокурор Иван Гешев отиде в Съединени американски щати след атентата, а командировката била от дълго време планувана, само че за какво пък да не слуша готини съветски песни.

Проруските лобита приканват Борисов да се откаже от имунитета си, само че той съобщи, че няма да го направи.

Гласуването на държавното управление „ Денков-Габриел “ и имунитета на Бойко Борисов са във взаимна взаимозависимост.

ГЕРБ и ПП-ДБ ще се договорят за съставянето на кабинета, ще гласоподават срещу свалянето на имунитета на Борисов, а държавното управление ще мине в Народното събрание.

Битката сред проруските и проамериканските лобита обаче ще продължи и ще ескалира, когато кабинетът „ Денков-Габриел “ реши да изнесе стотици хиляди снаряди за Украйна.

Американците бързат да бъде определено държавно управление, защото се чака в средата или края на юни да стартира масирано контранастъпление на ВСУ, което ще продължи през цялото лято, а по тази причина са нужни милиони снаряди – на два пъти по 500 000 ще са от България.

Затова написахме, че основният прокурор Иван Гешев ще нападна Бойко Борисов преди гласуването на кабинета, само че даже и да го победи, няма по какъв начин да победи американците.

Президентът Румен Радев също не може. Дали България е американска колония, както настояват от проруските лобита, ясно е, че няма да бъде въвлечена във войната с бойци, само че ще обезпечи за ВСУ милион снаряди за контранастъплението.

Залогът в Украйна за американците не е по-малък от този на руснаците. Как при ескалацията на войната в Украйна американците да не сформират държавно управление в България, която другояче посланикът на Съединени американски щати Кенет Мартен афишира за суверенна страна, чието държавно управление взема решение кои ще са шефовете на службите, по какъв начин да не гласоподават ПП-ДБ срещу свалянето на имунитета на Бойко Борисов и да не сформират кабинет с ГЕРБ?

ГЕРБ и ПП-ДБ ще гласоподават срещу свалянето на имунитета на Борисов, ще си гласоподават кабинета „ Денков-Габриел “, който ще изнесе милион снаряди за Украйна.

Това ше предизвика война в Народното събрание сред проруските и проамериканските лобита, само че огромната война ще се развихри, откакто правителсвото изиска да смени шефовете на службите.

Президентът няма да подпише указите, американците ще го притиснат, руснаците още повече.

Така настояването на имунитета на Бойко Борисов е единствено началото на войната сред проруските и проамериканските лобита, а интервенцията в ЮАР може да бъде дублирана у нас с гърмеж, може и да не е на снаряди в Костенец, а в София.

bgsniper.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР