Няма да се стигне до разпадане на сглобката. Такава прогноза

...
Няма да се стигне до разпадане на сглобката. Такава прогноза
Коментари Харесай

Антон Кутев: Борисов не е тръгнал да сваля сглобката, единствено прави циркаджилъци

Няма да се стигне до раздробяване на сглобката. Такава прогноза направи пред " Фокус " Антон Кутев, говорител на последното служебно държавно управление. Според него нищо не се е трансформирало след локалните избори.

 

" Може би щеше да се стигне до разглобка, в случай че примерно Бойко Борисов беше запазил София и Варна, и в случай че беше посочил по категоричен метод, че ГЕРБ е онази мощна, мощна партия, която беше. Това обаче явно не е правилно. При това състояние единственият, който може да смъкна " сглобката “ сега е Бойко Борисов, няма друга мощ, която да може да я събори, и Борисов единственото, което прави, са циркаджилъци, най-малко на мен по този начин ми наподобява. Т.е. той не е тръгнал да смъква сглобката. Даже го слушах през днешния ден по какъв начин си споделя: " Няма проблем, той ще мине там бюджетът, единствено да го поправят нали и да го пускат и ние да го приемем “, сподели още Кутев. 

 

Според него " спектакъл " е висока дума за това, което се случва.

 

" Дори циркът е висок – друго е това, което се случва. Те сега ги будалкат с всичко, което се случва, с всичко което вършат. Нали, и Бойко го прави, и оттук насетне и другите, които извиват ръцете и ще пробват да се вършат на по този начин, по какъв начин да го кажа, да вкараш една бизнес просвета в политиката, " просвета “ също е висока дума за това, което се случва, но някакъв бизнес метод на деяние, и най-после в действителност да не направиш нищо ", добави той. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР