няма да пренебрегне необходимите процедури, за да препоръча включването на

...
няма да пренебрегне необходимите процедури, за да препоръча включването на
Коментари Харесай

СЗО проучва индийската Covaxin за имунизация срещу Covid

няма да пренебрегне нужните процедури, с цел да предложи включването на препарата Covaxin в листата за незабавна приложимост за имунизация против ковид. Здравната организация на Организация на обединените нации съобщи, че чака още една спомагателна информация от производителя на Covaxin - индийската компания Bharat Biotech, която непрестанно дава данни на СЗО, написа БГНЕС.

„ Наясно сме, че доста хора чакат рекомендацията на СЗО за Covaxin да бъде включена в Списъка за незабавна приложимост #COVID19, само че не можем да съкратим процедурите, с цел да препоръчаме артикул за незабавна приложимост. Той би трябвало да бъде оценен усърдно, с цел да се уверим, че е безвреден и ефикасен “, съобщи СЗО в поредност от туитове.

Отговорът на СЗО за позволение за незабавна приложимост на Covaxin е нужен за необятното му приемане като безвредна и ефикасна ваксина. „ Сроковете за процедурата на СЗО за изброяване на незабавни използва зависят от това какъв брой бързо една компания, произвеждаща имунизацията, е в положение да даде данните, нужни на СЗО за оценка на качеството, сигурността, ефикасността и нейната склонност за страни с ниски и междинни приходи, “, заяви още СЗО на формалния си профил в Туитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР