Няма да преговаряме за правителство с Възраждане! Това заяви съпредседателят

...
Няма да преговаряме за правителство с Възраждане! Това заяви съпредседателят
Коментари Харесай

Петков: Няма да преговаряме за правителство с Възраждане в това Народно събрание

" Няма да преговаряме за държавно управление с " Възраждане "! " Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в своя обява във Facebook.
" Омръзна ми от медийни внушения, посредством преразказ, с които се заблуждават хората ", добавя той.

Припомняме, по-рано Петков съобщи пред Евроком, че договаряния с " Възраждане " за сформиране на парламентарно болшинство са вероятни при осъществяване на избрани условия. По думите му, ръководителят Костадин Кожстадинов би трябвало да се извини на ПП-ДБ за свои изявления и да потвърди, " че не е проруски план ".
Според съпредседателя на Политическа партия, " патриотизмът може да е обща тематика ".

По-рано днесЦончо Ганев от " Възраждане " съобщи, че са водени неофициални договаряния с ПП-ДБ, като от групировката са декларирали, ченяма да създадат нищо, което да докара до нов отлив на гласоподаватели от тях.

В днешната си обява твърди, че ПП-ДБ няма да се коалира с " Възраждане " в това Народно заседание:
" В 50-то Народно заседание има две евентуални болшинства:1: ГЕРБ и Движение за права и свободи 2: Възраждане, Българска социалистическа партия, Величие, Има Такъв Народ
Нека да е ясно, ППДБ не може да бъде част от тези две болшинства, тъй като ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите гласоподаватели може да са безусловно спокойни за това. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР