“Няма да преговаряме с никой. Оттук нататък ще подпираме за

...
“Няма да преговаряме с никой. Оттук нататък ще подпираме за
Коментари Харесай

Мая Манолова: В новия парламент ще работим с партиите на промяната

“Няма да преговаряме с никой. Оттук нататък ще подпираме за политики. Важно е какво ще предложи Слави Трифонов и да се ориентираме по това какво ще предложи и направи. Всички партии би трябвало да го създадат ”. Това съобщи съпредседателят на “Изправи се! Мутри вън! ” Мая Манолова

Тя прикани Българска социалистическа партия да поддържа обществените ограничения, които ще бъдат предлагани в новия парламент.

,,Лидерът на Българска социалистическа партия се нарежда против партиите на смяната. По време на акцията Българска социалистическа партия приказва против мен персонално, против Христо Иванов и господин Трифонов. Не чакам, че партията на Нинова ще промени отношението си към нас ”, а от това ливицата единствено ще загуби ”, добави Манолова по Нова телевизия.
 Хаджигенов: ГЕРБ си отидоха дефинитивно Хаджигенов: ГЕРБ си отидоха дефинитивно
ГЕРБ си отидоха дефинитивно, това демонстрират резултатите. Това съобщи съпредседателят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджи...

Тя съобщи, че чака нежно болшинство в новия парламент, само че добре работещо за съответни политики.

“Народът сподели, че хората желаят смяна. Резултатите сочат, че те не желаят твърдо болшинство. Едно нежно болшинство значи, че ще има повече разговор, повече бистрота ”, разяснява съпредседателят на “Изправи се!мутри вън! ”

Мая Манолова съобщи, че ще упорства в новия парламент да се работи по изборните стратегии.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР