“Няма да позволя не само да се засягат интересите и

...
“Няма да позволя не само да се засягат интересите и
Коментари Харесай

Гешев: Няма да позволя магистрати да бъдат заплашвани от престъпни групи

“Няма да разреша освен да се засягат ползите и сигурността на хората и на народа, само че и на магистрати и правосъдни чиновници от проведената престъпност. Те да бъдат заплашвани, да и им се оказва напън, още повече върху дами и майки ”. Това сподели основният прокурор Иван Гешев на конференция в Националната следствена работа (НСлС), предава Нова тв. 

“СГП ще търси подпомагане от сътрудниците магистрати и прокурори, които усещат, че към тях е отправена опасност във връзка с тяхното здраве и живот. Смея да теърдя, че в Софийска градска прокуратура не е оказвано въздействие на никой следовател или прокурор. Ще поддържаме това до края и ще правим всички дейности за откриване на обективната истина ”, сподели Илияна Кирилова. 

При претърсването, извършено на 7-ми март са открити кокаин и лист хартия с текст “вредители за уволняване ”. Листът съдържа лист на съдии, прокурори. 

При претършуване на жилището на различен обвинен с букви Г.Д. също са открити и конфискувани наркотични субстанции и банкноти с номинал 50 100 евро. Намерен и конфискуван черен найлонов плик, който съдържа бял лист с текст на британски, един с текст на български, както и 2 флаш-памети. 

Припомняме, че по-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че е разкрита проведена незаконна група, упрекната в голям брой закононарушения. При претърсвания на парцели на обвинените са открити описи с имена на следователи, прокурори и съдии, които са били заплашвани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР