Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или

...
Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или
Коментари Харесай

Лойд Остин: САЩ няма да позволят Путин и Хамас да спечелят войната

Няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят, акцентира министърът на защитата на Съединени американски щати

Министърът на защитата на САЩ Лойд Остин е декларирал, че САЩ няма да разрешат на съветския президент Владимир Путин да завоюва започнатата от него война срещу Украйна или ХАМАС в спора против Израел, написа Украинская истина, представена от организация " Фокус ".

Остин е уверил, че САЩ могат да изпратят запаси на " няколко фронта " по едно и също време.

Ръководителят на американското военно ведомство е подчертал, че както в Израел, по този начин и в Украйна  " демокрациите се борят с безмилостни врагове, които се стремят да ги унищожат ".

" И ние няма да позволим на ХАМАС или Путин да завоюват. И няма да позволим на нашите врагове да ни разделят или отслабят ", е подчертал той.

Остин е добавил, че войната, отприщена от Руската федерация срещу Украйна, е " предизвикателство " за НАТО и " директна офанзива против основания на правила интернационален ред ".

" И резултатът от тази битка ще дефинира световната сигурност за десетилетия напред “, е коментирал той, като е подчертал, че Съединените щати " не могат да си разрешат да стоят настрани ".

По-рано държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен съобщи, че членовете на НАТО остават решени да продължат да подкрепят Украйна в битката против съветската експанзия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР