Няма да позволим да ни въвлекат в образа на партия

...
Няма да позволим да ни въвлекат в образа на партия
Коментари Харесай

Свиленски: Няма да позволим ПП да ни въвлекат в образа на партия на миналото и на статуквото

Няма да позволим да ни въвлекат в облика на партия на предишното и на статуквото. Опитаха се да хвърлят леке върху облика на Българска социалистическа партия.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски за " Офанзива " по Нова нюз.

Той разкри, че Българска социалистическа партия не са отишли на консултациите на Политическа партия, тъй като ръководител не се избира подмолно. " Те вземат решение на мрачно и ни канят в зала " Запад ". След като 10 пъти не можахме да изберем ръководител, трябваше да се откри различен аршин за болшинство за ръководител на Народно събрание. Затова ние подкрепихме Рашидов, само че той не е претендент на ГЕРБ. Важността да се образува държавно управление е огромна, другояче ще има избори на 15 януари. Няма да имаме бюджет, средства по Плана за възобновяване, а гласоподавателите няма да гласоподават ", предвижда Свиленски.

Според него Българска социалистическа партия няма да ревизира решението си да не се яви на среща с контактната група на Плевнелиев и Паси. " Те кого съставляват? Днес се срещнаха с тези, които са я назначили, с цел да видят какво желаят. Би трябвало към този момент да са им споделили. В поканата до нас бяха написали безусловно безумство - че не съставляват никого, не идват от ничие име и няма да се регистрират пред никой по-късно. Ако бъдем поканени на диалози за втория мандат обаче, ще участваме ", безапелационен бе той.

По думите му предлагането за две цени на тока ще срещне поддръжка от Българска социалистическа партия. " Много е значимо да се дефинира понятието енергийна беднотия. Идеята е добра, значимото е да бъде написана вярно след разбори ", означи Свиленски. Относно гласуването Българска социалистическа партия счита, че би трябвало да има и двата типа - хартиено и машинно, с цел да имат право на избор хората, а и тъй като столетницата е изгубила 150 000 гласа на последните избори поради него.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР