Няма да пострада правителството от вота на недоверие. Това ще

...
Няма да пострада правителството от вота на недоверие. Това ще
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев разтърси всички българи с думите си в ефира: МВР е

„ Няма да пострада държавното управление от вота на съмнение. Това ще укрепи редиците. Ние доста се стараем. Аз ще прочета претекстовете на Българска социалистическа партия и ще се постарая да поправя грешките си. Ако е обективен ще мине. Оставката ми се взема решение от премиера ”, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”, министърът на вътрешните работи Валентин Радев, написа Канал3.бг.

„ Дисбаланс не виждам от професионалното управление. Аз виждам техните старания и усърдие. Опитвам се да намеря верните хора, които залагат на перспективни неща.  Със сигурност имаме неточности, само че въпроса е дали са възможни и дали се движим в добра посока. А тя, смятам, че е вярна. За забележките на Българска социалистическа партия, могат да дам образци и за тях ”, безапелационен беше той.  

„ Ако би трябвало да приказвам с цифри, се пробвам да го изпаря с обстоятелства. Все ми се ще наклонността да е по-добра, по тази причина апелирам всички специалисти да наблюдават външните организации какво споделят. На положението на министерството, ние се оправяме обичайно. Правителството направи по този начин, че най-важният приоритет да му е образованието. Ако успеем децата от малцинствата да влязат да учат, ще понижим престъпността. Всички сме равни пред закона ”, сподели още Валентин Радев.

„ Случаят с Ботевград и Пелов  е печален. Трябваше да бъде предотвратено. Ние сме правили верни неща, само че аз запитвам за какво жителите не се обаждат на нас. Отговорът е- тъй като не ни имат вяра. Излиза, че тях ги е боязън повече от един нарушител, в сравнение с от полицията. Респектът от властта би трябвало да го има. Ръководството на ОД МВР-София няма да остане на пост. Основно те са отговорни за случая. Изказа за брадата на Владимир Пелов беше безразсъден. Всички би трябвало да правят работата си. Не обичам да избавям хора, тъй като това не е моята задача, само че би трябвало да ги накараме да работят. Очакванията към Министерство на вътрешните работи са огромни и техните условия са задоволени ”, показа вътрешният министър.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР