Няма да подкрепяме никакво правителство… Бързи избори и ще има

...
Няма да подкрепяме никакво правителство… Бързи избори и ще има
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма да подкрепяме никакво правителство -

" Няма да поддържаме никакво правителство… Бързи избори и ще има друга изборна обстановка. Тогава слагаме правилата на масата – евроатлантически ". Това сподели водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов във врачанското село Лиляче, където претендентът на ГЕРБ Вероника Ценова печели втория тур на частичните избори за кмет. 

" Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че страната е аварирала във всяка една сфера. Газ, ток няма, насъбрани са големи задължения ", заключи Борисов. Той сподели, че те могат да създадат държавно управление, в случай че желаят, чисто математически. В същото време упрекна " Продължаваме промяната ", Асен Василев и Кирил Петков, че не са желали да създадат кабинет.

" За мандата - не, че не можем да създадем математически държавно управление, те не желаеха да се направи държавно управление. Имитираха, че вършат държавно управление. Ако създадат държавно управление, газът ще нарастне с 32%, а газ няма. Те желаят да трансферират този проблем на Румен Радев и предстоящ длъжностен кабинет ", сподели Борисов.

Бившият премиера се разгласи, за смесено гласоподаване, тъй като хората му казвали, че се тормозят от машинното гласоподаване. " Не се опасявам от машинното гласоподаване, опасявам се, че ще създадат спекулация с няколко % за една партия ", сподели още той. 

Борисов счита, че България отива към злополука. И тази злополука е резултат от ръководството на Кирил Петков, който пък е отговорност на президента Румен Радев.

" Пълна злополука – инфлацията; цялостна злополука – цените на храните… ".

Борисов сподели още, че падналото държавно управление не е имало храброст да вземе значимите решения. Също по този начин, че в случай че не е била ГЕРБ да вземе самодейността за разрешаване на противоречивите проблеми с Република Северна Македония, като се одобри френското предложение, в този момент в София обстановката е щяла да бъде толкоз тежка, както в Скопие.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР