Няма да подкрепим увеличението на данъците и няма да подкрепим

...
Няма да подкрепим увеличението на данъците и няма да подкрепим
Коментари Харесай

Румен Гечев: Няма да подкрепим увеличението на данъците

„ Няма да подкрепим нарастването на налозите и няма да подкрепим концепцията „ бонус-донос ”, тъй като това ще докара до изкривявания в информацията, основаване на напрежение. Едва ли може да докара до значими приходи в бюджета. Всичко рационално – за корпоративното данъчно облагане на физически лица, там, където става дума за привеждане на наставления – тези промени ще бъдат подкрепени ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Политиката на Европейски Съюз, водещите групи корпорации – американски и европейски, ще даде опция на страните, където оперират такива компании или техни филиали да бъдат облагани с спомагателна облага, сподели Гечев. Той означи като пропуск неналичието на калкулации на Министерството на финансите какво чака от използването на евродирективите. „ Не виждам директна връзка сред този бюджет и икономическия напредък, не виждам опити за преразпределение на приходите и те да отидат за подсилването на така наречен междинна българска класа. Не виждам директни задължения на държавното управление за справяне с демографската рецесия ”, сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

По думите му изтегленият нов заем не е изненада, той е бил плануван. Това, което би трябвало да се направи, е да се усилят финансовите разноски – какви планове държавното управление предлага да бъдат финансирани.

 

За оставката на досегашния водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от председателския пост на партията и от председателството на парламентарната група, Гечев сподели, че това са вътрешни работи. „ Лидерите се избират на техни конгреси и си е тяхна работа кого ще избират ”, сподели Румен Гечев.

„ В България сме в обстановка, която не дава отговор изцяло на европейските стандарти, по тази причина от Българска социалистическа партия пледираме за по-голяма бистрота. Управляващите вкарват термини, непознати за международната политическа система и не подлежат на превод на непознати езици – „ сглобка ”, „ некоалиция ”, добави Гечев.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР