,,Няма да подкрепим този вот на недоверие. Той е свързан

...
,,Няма да подкрепим този вот на недоверие. Той е свързан
Коментари Харесай

Борисов: Съветвам финансовият министър да си поправи бюджета преди първото четене

,,Няма да подкрепим този избор на съмнение. Той е обвързван със сферата на защитата. През последните 10 години сме създали толкоз доста за превъоръжаване на армията``. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

,,В този му тип няма да го подкрепим. Съветвам финансовият министър да си го поправи преди първото четене, с цел да не гласуваме против``, съобщи Борисов по отношение на бюджет 2024 година

,,При инфраструктурните планове и общините, ние не сме говорили единствено там, където имаме кмет, а за всички. Трябва да има механизъм да се поддържат всички общини – осветяване, инфраструктура, администрация. Това да се вкара в бюджета, тъй че хората живеещи в тези райони да са доволни``, разяснява още Борисов.

По отношение на въпроса дали ще има среща с Асен Василев, водачът на ГЕРБ сподели, че са излъчили хора, специалисти с които да се организира този диалог и добави, че като имат краен вид ще се срещнем да беседваме.

По думите му се приготвя нова опция на " сглобката " сред " Продължаваме промяната – Демократична България ", " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

" Искам да припомня на Петков че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Терзиев ще падне държавното управление. Тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана. Аз споделих гласувайте за претендента на държавното управление. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство ", добави още той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР