Няма да подкрепим първия мандат за съставяне на кабинет и

...
Няма да подкрепим първия мандат за съставяне на кабинет и
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев, ПП: Колкото и да е кратък животът на този парламент, бюджет трябва да се приеме

„ Няма да подкрепим първия мандат за сформиране на кабинет и няма да участваме в взаимно ръководство с ГЕРБ. Мнозина ни споделят: „ разберете се с ГЕРБ и направете едно държавно управление ”. Какво държавно управление ще е това? Трябва ли да си затворим очите за хора от листата „ Магнитски ”, да си затворим очите за всички калинки-малинки, за спестените сантиметри асфалт. Тази привидна непоклатимост не би трябвало да бъде жертва на такива взаимни отстъпки. Това съобщи Йордан Терзийски – народен представител от „ Продължаваме промяната ” в предаването „ Офанзива ” на NOVA NEWS.

Относно прогнозата, че обединяването сред Политическа партия и Демократична България и на локалните избори, той разгласи, че по-важно е кое е добре за България. По думите му по-важно е да има държавно управление, само че не с цената на взаимни отстъпки.

„ И в 47-ото, и в 48-ото Народно заседание съществено подхождахме към реализацията на нашите мандати. Законодателната стратегия, по която постигнахме единодушие с ГЕРБ, е значима за България. Може да се направи една мнима правосъдна промяна, да се одобряват тези закони, само че по този начин да се скопят сред първо и второ четене, че нищо да не проработи ”, изясни Терзийски.

„ Това Народно заседание колкото и да му е къс животът, би трябвало да одобри най-малко бюджет и най-малко най-основните законопроекти ”, сподели Терзийски. По думите му неговата групировка желае да се гледа бюджет, с цел да се гледа, би трябвало да има държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР