Няма да подкрепим първия мандат и няма да има липсващи

...
Няма да подкрепим първия мандат и няма да има липсващи
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Вече ясно се очертава новата коалиция - ГЕРБ, ДПС и ИТН, които имат 116 депутата

Няма да подкрепим първия мандат и няма да има изчезнали депутати. Притесняват ме новите другари на ГЕРБ - „ Възраждане ". Това сподели депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Според него към този момент ясно се обрисува новата коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, които имат 116 депутата. „ Въпросът е договорили ли са се нещо, с цел да станат 121. Това ще го забележим във вторник, когато евентуално ще гласуваме този кабинет. Много ми е забавно да му видя състава, другите ресори. Интересно ми е кои са имената. Единствено с втория мандат има максимален късмет да се сформира постоянен кабинет ", разяснява Ананиев.

Относно възможни промени в състава на кабинета „ Денков " той разяснява, че само акад. Денков може да уточни състава на кабинета, с който ще работи.

Той изрази вяра идната седмица всички комисии в Народното събрание да имат управления.

Скандалите в прокуратурата в последните дни потвърждават, че знакови каузи се държат „ на трупчета ", шантажират се политици и прокурори.

„ Иван Гешев трябваше да си подаде оставката, а не да прави спектакъл с нейното разкъсване. Беше рационално да го направи и да се даде път на някой различен, който да върне репутацията на прокуратурата. Да смениш един човек не значи промяна. На нас ни би трябвало конституционно болшинство, което да направи в действителност промяна, а не да сменим един човек с различен. Системата има гнили ябълки, само че те би трябвало да бъдат махнати по либерален и легален път ", съобщи Настимир Ананиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР