Няма да подкрепим първия мандат и няма да има липсващи

...
Няма да подкрепим първия мандат и няма да има липсващи
Коментари Харесай

По стар ДСБ-обичай Настимир Ананиев: Формира се нова официална коалиция - ГЕРБ, ДПС и ИТН

" Няма да подкрепим първия мандат и няма да има изчезнали депутати. Притесняват ме новите другари на ГЕРБ - " Възраждане ", образува се нова публична коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, те имат 116 депутата, въпросът е договорили ли са се нещо, с цел да станат 121 ", съобщи Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната ".

По думите му, в случай че в понеделник се върне изпълнен първият мандат, във вторник най-вероятно ще бъде свикано изключително съвещание на Народното събрание, на което ще бъде гласуван кабинетът " Габриел ".

" Много ми е забавно да му видя състава, другите ресори. Интересно ми е кои са имената. Единствено с втория мандат има максимален късмет да се сформира постоянен кабинет ", добави Настимир Ананиев.

Относно възможни промени в състава на кабинета " Денков " Настимир Ананиев разяснява, че някои хора могат да размислят.

" Единствено учен Денков може да уточни състава на кабинета, с който ще работи. Готови сме с бюджета, има пари за пенсионерите, казусът е в служебния кабинет ", съобщи Ананиев.

Той изрази вяра идната седмица всички комисии в Народното събрание да имат управления.

" Главният прокурор се оказва, че държи каузи на трупчета и шантажира политици и това са по думите на неговия заместител, това желаеме да почистим, правосъдната система е хакната. Иван Гешев трябваше да си подаде оставката, а не да прави спектакъл с нейното разкъсване, беше рационално да го направи и да се даде път на някой различен, който да върне репутацията на прокуратурата. Да смениш един човек не значи промяна. Системата има гнили ябълки, само че те би трябвало да бъдат махнати по либерален и легален път ", сподели още Настимир Ананиев пред Българска национална телевизия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР