Няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“, ще

...
Няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“, ще
Коментари Харесай

Филип Попов: БСП е за приемането на България в Еврозоната, но само след обективен и експертен анализ за последиците

Няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “, ще беседваме с “Продължаваме смяната “
„ Ние сме за приемане на България в Еврозоната, само че при избрани условия. Трябва да има явен и безапелационен разбор, потвърждаващ способността и потенциала на България да влезе в Еврозоната, тъй като последствията от влизането за всеки един българин ще бъдат много състоятелни. Към сегашния миг към момента не е направен подобен разбор. “ Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Филип Попов в ефира на NovaNews.

В предаването “Твоят ден “ той разяснява настояването на “Възраждане “ за референдум по тематиката: „ Това е банков и финансов въпрос. Когато се направи явен и транспарантен разбор, тогава можем да обявим и своето решение “, съобщи той и продължи: „ Позицията на “Възраждане “ е популистка и не е експертна. Референдум за тази тематика е екзотично и излишно решение, с което да се похарчат парите на българския поданик. Това е въпрос на справедлив и експертен разбор “, счита социалистът.

„ Имаме ясна и безапелационна позиция на Националния съвет на Българска социалистическа партия, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “, изясни Филип Попов и добави, че в случай че левицата бъде поканена на диалози с втория мандат от “Продължаваме смяната “, ще отидат.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР