няма да остане дълго общински съветник, поне според мен.

...
 няма да остане дълго общински съветник, поне според мен.
Коментари Харесай

Иван Ченчев : Ваня Григорова няма да остане дълго общински съветник

„ няма да остане дълго общински консултант, най-малко съгласно мен. Вероятно си постила за нещо друго или друга посока. Тя има право да направи каквото реши. На Григорова ѝ трябваше и тя пристигна на крайници на „ Позитано ” и всички ние единомислещо я подкрепихме. Тя засвидетелства уважението си, само че по-късно тя радикално промени своето отношение. Защо тя промени държанието си, би трябвало да попитате нея ”. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Иван Ченчев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS във връзка държанието на общинския консултант и неуспешен претендент за кмет на София.

За неподкрепата от страна на в Народното събрание на бюджета за опазване на здравето, който е с 1,1 милиарда лв. повече, Ченчев изясни, че хората не престават да виждат неналичието на лечебни заведения по места, не престават да са недоволни от здравната грижа.

По мотив абсурда сред депутата от и сътрудника му от – - депутатът от сподели: На мен ми е неловко да преповторя това, което ми чуха ушите в пленарна зала. Имаше част и от нецензурни изрази, само че по този начин се появи пред цяла България този обществен рекет, който си постановат един на различен в ръководещата „ сглобка ”. Така се командва България сега - като се разпределят порциите, като се постановат един на различен кой има повече въздействие, с цел да си нагодят властовите позиции.

„ Премиерът Николай Денков сподели, че не ръководи процесите. Очевидно нищо не зависи от него и те го прескачат, той просто е една „ сламена фигура ”. В тази „ сглобка ” се схващат „ вождовете ”. След като се видяха след абсурда с назначенията в НЗОК, излязоха с радикално друго мнение ”, даде образец Иван Ченчев.

Относно недоволството от страна на левицата към военния министър Тодор Тагарав, Ченчев съобщи, че той е работил като специалист за непознато държавно управление. При срещата си в Народното събрание през вчерашния ден депутатът е декларирал на министъра, че би трябвало да напусне поста.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР