Няма да ни е лесно на мача срещу Левски, не

...
Няма да ни е лесно на мача срещу Левски, не
Коментари Харесай

Краси Балъков: Не сме фаворити срещу Левски, но ще търсим и нашите шансове

" Няма да ни е елементарно на мача против " Левски ", не сме любимци, само че ще търсим и нашите шансове ", сподели основният управител на " Етър " Краси Балъков, преди мача против водача в класирането в събота на " Ивайло ".

" Аз желая да видя моят тим да се бори, да покаже темперамент и да даде всичко от себе си, нещо, което не видях в мача против " Ботев " /Враца/. Ще се опитаме да бъдем този тим, който да се радва след мача ", добави Бала.

Той сподели, че виолетовите имат проблеми в отбрана, защото за мача с " Левски " няма да могат да разчитат на Яни Пехливанов, Венцислав Василев и болния Иван Скерлев.

" За жал не сме комплектовани напълно, с цел да покажем най-хубавото против " Левски ".В отбрана сме доста тънки, единствено с един централен бранител разполагаме, само че пък това отваря късмет на футболисти, които са играли по-малко ", изясни основният управител и напомни, че сходни проблеми " Етър " е имал на мача с " Черно море ", само че съумял да се оправи.

Бала си пожела динамична, хубава среща и най-после да завоюва футболът.

Над 10 000 фенове се чакат на мача във Велико Търново. Срещата против столичния гранд и шествието по основните улици на към 3000 почитатели на " сините " ще наложи поетапно затваряне на улици към стадион " Ивайло ", а достъпът на коли и хора ще бъде стеснен. Билетните каси ще бъдат отворени от 10 ч. в съботния ден, а входовете - от 16.15 ч. Административният шеф Страцимир Тинчев посочи, че на стадиона ще се влиза единствено с документ за идентичност, а децата до 16 година - с декларация от родител.

Организаторите се надяват на футболен празник в остарялата столица, без произшествия и ексцесии по трибуните, защото стадиона е в топ 3 като оборудване за България. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР