Няма да ни бъде даден справедлив процес, категоричен бе Тръмп

...
Няма да ни бъде даден справедлив процес, категоричен бе Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че има сериозен проблем със съдията, който води нака...

" Няма да ни бъде даден обективен развой ", безапелационен бе Тръмп пред публицисти пред правосъдната зала в Манхатън, откакто за деня завърши изборът на правосъдни заседатели по делото му за " безмълвни пари " - едно от четирите обособени наказателни каузи, които са му повдигнати.
 

Бившият собственик на Белия дом също така насочи остри рецензии към арбитър Хуан Мерчан за това, че е отхвърлил молбата му да му бъде разрешено да участва на чуване във Върховния съд идната седмица.

Тръмп счита, че като някогашен президент би трябвало да бъде ваксиниран против наказателно гонене - въпрос, който най-висшата правосъдна инстанция в страната би трябвало да реши в причините си на 25 април.
 

" Съдията, несъмнено, няма да ни разреши да стигнем до такава степен ", уточни експрезидентът. " Той си мисли, че е по-висш от Върховния съд, допускам ".

Тръмп неведнъж се е изказвал против съдията, който управлява процеса, а Мерчан отхвърли настояването на юристите на някогашния президент да си направи самоотвод от делото. " Имаме същински проблем с този арбитър ", означи някогашният държавен глава. " Той е доста конфликтен арбитър. "
 

Републиканецът жигосах делото - заведено от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, демократ - като " политически лов на вещици " и посочи, че би трябвало да води акция за кандидатурата си за Белия дом през 2024 година
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР