Няма да направим компромис с нашите принципи. Това заяви председателят

...
Няма да направим компромис с нашите принципи. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: Няма да направим компромис с нашите принципи

" Няма да създадем компромис с нашите правила ". Това съобщи ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната " в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Миналата година Има Такъв Народ споделиха: " Това е съставът на кабинета. Или го подкрепяте, или не. А ние още след спечелването на изборите започнахме разговор с нашите сътрудници. Ние започнахме дейни съвещания, направихме доста взаимни отстъпки с политиките на нашите сътрудници, с цел да съставим кабинет. Това държавно управление устоя 7 месеца, макар че ни даваха единствено 2-3. Ние не сме затворили пътя за договаряния, само че не желаеме да изневерим на правилата ни, основният от които е нулева приемливост към корупцията. Влизане в държавно управление с обединенията ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, с актуалните им водачи, за нас ще бъде прекомерно огромен компромис с нашите полезности. Ако Има Такъв Народ желаят да поддържат нашата стратегия, бихме създали компромис. Ние виждаме, че Има Такъв Народ не са диалогични и вървят в посока, която се разграничава от посоката, в която ние, Българска социалистическа партия и Демократична България желаеме да вървим ", сподели той.

" Ние не желаеме да отиваме на избори, само че е безпредметно да се сформира кабинет, който не желае да направи правосъдната промяна и да се бори с корупцията. За нас тънките сметки не са решение. Нека да забележим дали Демократична България ще получат мандат, дали ще бъдем поканени и така нататък Трите обединения показахме, че можем да работим като екип. Взехме значими решения на фона на рецесиите, които ни доближиха. В нас българските жители виждат, че работим. Не мисля, че партията на Стефан Янев ще мине 4-те %, а и считам, че ще има по-висока изборна интензивност. Нашата поддръжка чакам да се вдигне. Има Такъв Народ също не чакам да мине 4-те % при едни нови избори ", добави Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР